News

Lil Yachty Rockin With G Herbo’s ‘Strictly 4 My Fans’

Lil Yachty took to IG to show love to his fellow 2016 XXL Freshman brother G Herbo. Yachty posted onto IG Herb’s thought-provoking artwork for his critically acclaimed mixtape project “Strictly 4 My Fans.”

In his caption, he wrote, “@nolimitherbo u killed this whole thing bro.”

Herb’s project features 11 tracks with a lone guest appearance from Lil Bibby. Production on this project is handled by C-Sick, DJ L, Tapez, Chase Davis, Kid Deezy, DP Beats, Southside, Charlie Handsome and Kid Marquis.

Herb made his project with hood in mind. He took to IG to regard himself as a member of the “lower class” and “less fortunate” as well as a product of “violence and poverty.”

Despite calling himself a “statistic,” Herb also calls himself a “businessman” and “tax paying citizen.”

Herb wrote, “I AM A POSITIVE ROLE MODEL TO A CERTAIN EXTENT… BUT I AM ALSO #ME!! A YOUNG BLACK MAN FROM CHICAGO THAT STILL FACES RACISM ON A DAILY IN AIRPORTS, UBER CARS, STORES & SO ON.. THATS WHY SPEAK IN THAT MÄNNER THRU MY MUSIC I SPEAK FOR THE PPL WHO LIVE THE LIFE I LIVE TODAY AND MUCH WORSEEEEE.. THE LIFE I LIVED BEFORE!! WE ARE THE LOWER CLASS JUST LIKE @meekmill SAID… SO I MAKE LOWER CLASS MUSIC!!! THE UPPER CLASS THEY PROBABLY LISTEN TO @DONALDTRUMP ON THE RADIO.. && IT AINT NO MIDDLE CLASS NO NEUTRAL CLASS OR NO IN BETWEEN CLASS… YOU EITHER THIS OR YOU #THAT.”

I AM THE LOWER CLASS… I WAS THE LESS FORTUNATE.. I AM A PRODUCT OF VIOLENCE & POVERTY.. I AM A STATISTIC… I AM A BUSINESS/ BUSINESS MAN/… I AM A BRAND & A TAX PAYING CITIZEN && I AM A POSITIVE ROLE MODEL TO A CERTAIN EXTENT… BUT I AM ALSO #ME!! A YOUNG BLACK MAN FROM CHICAGO THAT STILL FACES RACISM ON A DAILY IN AIRPORTS, UBER CARS, STORES & SO ON.. THATS WHY SPEAK IN THAT MÄNNER THRU MY MUSIC I SPEAK FOR THE PPL WHO LIVE THE LIFE I LIVE TODAY AND MUCH WORSEEEEE.. THE LIFE I LIVED BEFORE!! WE ARE THE LOWER CLASS JUST LIKE @meekmill SAID… SO I MAKE LOWER CLASS MUSIC!!! ? THE UPPER CLASS THEY PROBABLY LISTEN TO @DONALDTRUMP ON THE RADIO.. && IT AINT NO MIDDLE CLASS NO NEUTRAL CLASS OR NO IN BETWEEN CLASS… YOU EITHER THIS OR YOU #THAT ?

A photo posted by G Herbo ✨ (@nolimitherbo) on

Meek Mill co-signed Herb’s statement on his personal IG account.

Music for the lower class people @nolimitherbo #chicago

A photo posted by Meek Mill (@meekmill) on

Last week, Herb took to IG to reveal what he hoped to accomplish with his project.

HE WROTE, “IM TRYNA BRING YALL STRUGGLE PAIN HAPPINESS & PROGRESS ALL IN ONE…. ALL THAT BUILT IN TOGETHER MIGHT JUST SHOW GROWTH… IDK #Strictly4MyFans THIS JUST A PIECE OF ME TO LET YAL GET USED TO BUT NOT TOO USED TO!! #swervooo #Nolimitations #HumbleBeast ON THE WAY!!!”

Herb’s project is available on here. Apple Music and Spotify.

Related Posts

This entry was posted in Kidd News, News. Bookmark the permalink.